Modulair uit te breiden met:

  • Automatische ordergeneratie uit de module DC-Aanvragen of de module DC-Voorraad
  • Factuur/ontvangst matching door middel van de module
    DC-Factuurcontrole
  • Koppeling met financiële systemen

Verbeteren van inkoopprocessen

Kost het afhandelen van inkoopfacturen u ook zo veel tijd? Wilt u uw leveranciers beter bewaken, of komen zij hun afspraken altijd stipt na? Of wilt u beter inzicht in uw voorraad­posities omdat u vaak met incourante goederen blijft zitten? Of wilt u online? Inkoop via internet?

Diverse organisaties met soortgelijke wensen gingen u al voor en zochten contact met Deltacare. Ons pakket DC-Inkoop, voor ondersteuning van uw (facilitaire) inkoop geeft een antwoord op veel van uw vragen. Met DC-Inkoop wordt de financiële administratie van het inkoop- en logistieke proces overzichtelijk en beheersbaar.

Met DC-Inkoop biedt Deltacare een volledige koppeling met vele financiële systemen. Een geheel geautomatiseerde ondersteuning van niet alleen het factuurcontroleproces, maar ook van belangrijke, daarmee samenhangende, functies zoals voorraad- en offertebeheer, contractbeheer en beoor­deling van leveranciers. Het logistieke proces van inkoop draagt zo optimaal bij aan de primaire processen, waarvan ondernemingen, instel­lingen of organisaties direct afhankelijk zijn.

Zowel centraal als decentraal biedt DC-Inkoop de oplossing op maat voor alle inkoopstromen. Uiteraard ook voor eenmalige of veel voorkomende projecten binnen uw onderneming, organisatie of instelling.